Global News | Worldwide headlines in Easy Branches News real time Updates

لحظة بلحظة.. تداعيات إعلان إسرائيل تصفية حسن نصر الله

أعلن الجيش الإسرائيلي اليوم السبت "نجاح عملية اغتيال أمين عام "حزب الله" حسن نصر الله" فيما لم يصدر عن الحزب أي تعليق حول مصير نصر الله، وRT ترصد أبرز تداعيات الإعلان الإسرائيلي.

read more

Galatasaray'ın acı günü. Ünlü iş insanı hayatını kaybetti

Galatasaray'da bir dönem yöneticilik yapmış olan, Çetaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar vefat etti.

read more

Başıboş köpek saldırısı: Köpeğine kendini siper etti

Tekirdağ'da köpeğini parçalamak için saldıran bir başıboş köpeğe karşı kendini siper eden kadın çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay güvenlik kameralarına yansıdı.

read more

Trabzonspor ile Konyaspor 47. kez karşılaşacak

Trabzonspor ile Konyaspor, Süper Lig'in 7. haftasında oynayacakları maç ile birlikte lig tarihinde 47. kez karşı karşıya gelecek.

read more

Dikenli baharat astımı kökünden kurutuyor! Antioksidan cevheri, bronşiti temizliyor

Doğanın en şifalı bitkileri arsında yer alan çörtük otu çok sağlıklı. Çörtük otu astım ve bronşiti iyileştiriyor. Astım ataklarını sıfırlayan çörtük otu faydaları neler?

read more

Maraş'ın dağlarından ABD ve Avrupa'ya defne ihracatı

Kahramanmaraş'ta sarp kayalıklardaki ormanlık alandan köylüler tarafından toplanan defneler işlemden geçtikten sonra ABD ve Avrupa'nın birçok ülkesine ihraç ediliyor.

read more

Hatayspor'da Trabzonspor mesaisi sürüyor

Hatayspor, Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde devam ediyor.

read more

İsrail, Beyrut Havalimanı kulesini hack’ledi

Lübnan Ulaştırma Bakanlığı yetklisi, İsrail'in Lübnan'daki tek havalimanı olan Uluslararası Refik Hariri Havalimanı kule frekanslarını hack’lediğivi ve İran'a ait sivil uçağı vurmakla tehdit ettiğini açıkladı.

read more

Ömer Fethi Gürer, çiftçiden ‘sabır’ isteyen Bakan Şimşek’i eleştirdi: Çiftçinin halinden haberiniz yok

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, çiftçilerden ‘sabır’ isteyen Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i eleştirerek, “Bugün tarımla uğraşan her kesim tarihin en zor sürecini yaşıyor. Süreci görmüyorsunuz ve sabır istiyorsunuz. Sayın

read more

Ahu Tuğba'ya veda töreninde vefasızlık

ABD'de 1 Eylül'de hayatını kaybeden oyuncu Ahu Tuğba için Atlas Sineması'nda tören düzenlendi. Törende konuşan kızı Anjelik Calvin, "Bir evlat olarak ne diyebilirim ki? Allah katında görevimizi yerine getirmek için buradayız. Onu çok seviyorum"

read more